Ihanaa! Joulukuu on täällä. Joulukuu on ehdottomasti yksi lempikuukauteni. Niin paljon kaikkea tapahtuu aina joulukuussa. Muutenkin rakastan joululauluja, joulupaketeiden paketoimista, kuumaa glögiä, kynttilöiden polttamista ja kaikkea sitä mitä jouluun liittyy. Tänään tulin vähän fiilistelemään joulukuuta tunnelmallisella kotipostauksella. Muutimme uuteen asuntoon muutama kuukausi sitten. Muuttaessamme meillä ei ollut yhtäkään huonekalua. Ainoastaan yksi pöytälamppu. Kaksi kuukautta onkin mennyt tätä kotia sisustaessa. Toisaalta oli ihana aloittaa sisustaminen täysin alusta ja valita mieleisiä huonekaluja ja sisustustavaroita.

Nyt tämä koti alkaa tuntua kodilta. Tavarat alkavat pikkuhiljaa olemaan paikoillaan ja huonekaluista puuttuu enää muutama tuoli ja televisiotaso. Rahaa on mennyt aika paljon tässä muutaman kuukauden sisään, mutta toisaalta huonekalut kestävät monta vuotta.

  • Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Gladen kanssa.

Olen monesti kirjoittanut täällä blogissa kuinka rakastan kynttilöitä. Olen itseasiassa kynttilöiden suurkuluttaja, sillä poltan monta kynttilää viikossa. Omia suosikkejani ovat ehdottomasti kaikki valkoiset tuoksukynttilät. Pääsinkin testaamaan uusia Gladen kynttilöitä viikonloppuna. Samalla otin muutamia kuvia uudesta kodistamme. Kotipostausta onkin toivottu jo jonkun aikaa.

Kynttilät ovat hirveän tärkeitä itselleni. Aina kun olen todella stressaantunut laitan valot himmeälle kodissa ja laitan muutaman kynttilän palamaan. Koulutehtäviä kotona myös tehdessä vierelläni palaa useimmiten muutama kynttilä. Saattaa kuulostaa hassulta, mutta jotenkin nuo kynttilät rauhoittavat ja pystyn keskittymään hyvin. Lukiessa illalla kirjaa sängyssä, laitan kokonaan valot pois huoneesta ja sytytän vierelleni muutaman kynttilän. Näin lukeminen on paljon mukavempaa ja saan paremmin unenpäästä kiinni.

Uusi meikkipöytä ja tuoli ♡ Seinällä roikkuu Ranskasta tuotu valkoinen unisieppari ja rakkaat balettitossut.

Iltalukemista ja kynttilöiden polttamista ♡ Vasemmalla puolella iso valkoinen tuoksukynttilä “Sheer Vanilla Blossom”, joka palaa yli 50 tuntia.

Gladen kynttilöistä omia suosikkejani ovat valkoiset ja punaiset tuoksukynttilät. Valkoiset kynttilät tuoksuvat täyteläiseltä vaniljalta ja punaiset “Spiced Apple”  nimiset tuoksukynttilät tuovat taasen joulun mieleen kanelin ja omenan tuoksullaan. Tällä hetkellä nuo valkoiset kynttilät ovatkin kovasti käytössä. Tyylikkäät lasiset sopivat täydellisesti meidän vaaleaan makuuhuoneeseen ja tuovat kivan lisän sisustamiseen.

Sisustamisessa suosin vaalean eri sävyjä ja erilaisia materiaaleja. Rakastan puun, marmorin ja lasin eri yhdistelmiä. Ruokailutila on meillä aikalailla pelkistetty,  mutta toisaalta rakastan juuri tuota pelkistettyä ilmettä. Ainoastaan seinältä puuttuu taulu. Kukat ja kynttilät eivät ole koskaan huono yhdistelmä ja ne tuovatkin kodikkuutta kotiin.

Glade Warm Winter Hug -tuoksukynttilä ♡

Itselleni on tärkeää, että kotona on mukava ja lämmin tunnelma. Tykkään pitää myös kodin siistinä ja rakastankin järjestämistä ja siivoamista. Koirat tuovat oman haasteensa, mutta onneksi nämä pikkuiset ovat niin helppohoitoisia.

Mikäli haluat tunnelmaa omaan kotiin ja päästä testaamaan näitä hyväntuoksuisia Gladen kynttilöitä kerro missä tilanteissa sinä polttelet kynttilöitä ♡ Jätä kommenttisi viimeistään 11.12.2017 mennessä ja olet mukana Glade tuotepaketin arvonnassa. Kilpailuun voi osallistua myös Instagramin puolella. Tarkemmat kilpailun säännöt voit lukea täältä.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ♡

Ps. Seuraavassa postauksessa kerronkin vähän kuulumisia. Huomenna on jännittävä päivä! Siitä lisää huomenna.