Kerroin muutama kuukausi takaperin kuinka olen aloittanut urheilun uudelleen. Liikunnan myötä olen alkanut katsomaan entistä enemmän mitä suuhuni pistän. Olen aina syönyt terveellisesti, mutta urheilukiellon aikana lipsuin hieman ruokavaliosta ja herkkuja sun muita tuli syötyä enemmän. Liikkumattomuuden myötä aloin kärsimään univaikeuksista ja stressitasot nousivat pilviin. Nyt kun vihdoin saan liikkua vapaasti, aion ottaa siitä kaiken irti – niin liikunnan kuin myös terveellisen ruokavalion puolesta.

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Närpion Vihanneksen kanssa.

Liikunta ja terveellinen ruokavalio on aina ollut itselleni tosi tärkeä juttu. Nämä asiat ovat kulkeneet käsi kädessä kilpaurheilun myötä. Nyt kun olen kunnolla päässyt treenaamaan olen keskittynyt myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Pääsin tutustumaan kampanjan myötä Närpiön Vihanneksen herkullisiin #Snäxi nimisiin punaisiin ja oransseihin helmitomaatteihin. Punaiset pienet tomaatit ovat itselleni hyvin tuttuja, sillä niitä on tullut syötyä monesti salaatin joukossa. Närpiön Vihanneksen #Snäxi tomaatit on helppo ottaa evääksi mukaan. Itselläni nämä tomaatit kulkivat tällä viikolla mukana niin salilla, jäähallilla kuin myös kaupungilla. Esimerkiksi treenien jälkeen oli kiva nauttia heti jotain tuoretta ja raikasta proteiinipitoisen välipalan lisäksi.

#Snäxi tomaatit on myös helppo sujauttaa laukkuun, sillä kansi pysyy tiiviisti kiinni. Pienen koon vuoksi tomaatteja on helppo syödä ja nauttia oikeastaan missä vain. Tomaatit ovat myös puhtaita valmiiksi, joten ne sopivat välipalaksi täydellisesti. Pidän myös siitä, että #Snäxit ovat kotimaisia ja niitä on saatavilla ympäri vuoden. Hyvästit epäterveellisille välipaloille!

Itselläni saattaa joskus venähtää ruoka-ajat töiden ja koulutehtävien myötä. Ennen en oikeastaan noteerannut näitä taukoja laisinkaan, mutta nykyään pyrin syömään heti jotain jos nälkä yllättää. Olen huomannut, että verensokerin pitäminen koko ajan hyvällä tasolla vaikuttaa omaan jaksamiseen ja motivaatioon.  Mennessäni kirjastolle pakkaan muun muassa laukkuun aina eväät. Samalla kun eväiden täytyy olla maukkaat ja hyvät, pitää niiden olla helposti syötävät. Samoiten töitä tehdessä pyrin siihen, että laukusta löytyisi aina jotain terveellistä ja hyvää. Jotain sellaista, jolla pikkunälän voi selättää.

Team Fintastic ♡


#Snäxit toimivat hyvin myös perinteisesti leivän päällä tai esimerkiksi juuri salaatin joukossa. Niillä voi myös korvata karkkipussin elokuvateatterissa tai ihan vain pitää napostelu himon poissa. Nämä syötävän söpöt #Snäxi helmitomaatit ovat ainakin meille tulleet jäädäkseen ♡ Tässä siis terveellinen vaihtoehto moniin muihin välipaloihin ja snackseihin verrattuna.

Ihan huippua maanantaita kaikille ♡