TATTOO REMOVAL

Tatuoinnistani, etenkin poistosta on kyselty melko paljon. Missä "mennään"? Onko muste hiipunut? Sattuuko poisto? Oletko ollut tyytyväinen? Ne ketkä eivät vielä tietäneet olen poistattanut tatuointiani nyt viime helmikuusta lähtien Plastic Surgery Centerissä Helsingissä. Tein muutama kuukausi sitten hyvin kattavan postauksen tuosta poistosta blogiini. Voit käydä lukemassa postauksen TÄÄLTÄ! Kerroin viime postauksessa kuinka otin tatuoinnin kylkeen 18-vuotiaana. Lähes tulkoon heti tuon oton jälkeen aloin sitä katumaan. Moni on sanonut, ettei elämässä saisi katua mitään. Olen toista mieltä. Silloin kun jokin asia sinua häiritsee päivittäin, on sille tehtävä jotain. Yritin toki unohtaa tatuointini aina vähän väliä, mutta mikään ei auttanut. Siinä se oli, ihan joka päivä muistuttamassa. 

Ensimmäisen kerran aloin miettimään tatuoinnin poistoa jo muutama vuosi sitten. Tuolloin en kumminkaan uskaltanut tehdä asialle mitään. Etsin toki informaatiota ja luin erilaisia nettipalstoja läpi, mutta siihen se sitten jäikin. Viime helmikuussa otin itseäni niskasta kiinni ja mietin mielessäni – nyt tai ei koskaan! Laitoin viestiä Plastic Surgery Centerille ja jo seuraavana päivänä istuin heidän toimipisteellä. Olisi konsultaation aika. 

There has been a lot of questions about my tattoo, especially the removal process. Does it hurt? Has the ink faded? Have you been satisfied with the results? For you who did not know, I have had my tattoo removed by laser treatment since last February at the Plastic Surgery Center in Helsinki. I did a full blog post about this subject a few months ago. You can read the full post from HERE!

Tatuointiani on poistettu tällä hetkellä yhteensä kuusi kertaa. Kesällä pidimme hieman pidemmän tauon poistosta, sillä tuolloin halusin nauttia lomasta ja reissusta. Poistettaessa tatuointia on nimittäin hyvä välttää kokonaan aurinkoa ja kuumuutta. Kesän loputtua palasimme jälleen poiston pariin ja tällä tiellä ollaan. Laitoin teille tuohon alas havainnollistavan kuvan. Ensimmäinen kuva on otettu helmikuussa ensimmäiseltä käynniltä ja toinen kuva on otettu joulukuussa viidenneltä poistokerralta. Ero on mielestäni melko suuri! Viime kerralla aloitimme keskivaiheen, johon menee kuulemma vain yhdestä kahteen poistokertaa. Keskivaiheen jälkeen on viimeistelyvaihe, jossa vain viimeistellään laaserilla tuo kuva. Tähän päivään mennessä olen ollut hyvin tyytyväinen saamaani palveluun. Joka kerta kun olen mennyt poistattamaan tatuointiani, on minut otettu avosylin vastaan. Pidän myös paikasta hyvin paljon. Itselleni on tärkeää, että paikat ovat siistit ja laitteet kunnolliset. Etenkin kun puhutaan toimenpiteestä, jossa tullaan lähelle ihoa. Sattuuko poisto? No sattuuhan se tietenkin. Mitä enemmän mustetta on iholla tai mitä kovemmat tehot koneessa on, sen kipeämpää se tekee. Viime kerralla poisto sattui huomattavasti enemmän, sillä kyseessä oli juuri tuo keskivaihe. Voin kumminkin kertoa, että kipu on kaiken tämän arvoista! 

En malta odottaa tuota päivää kun saan katsoa itseäni peilistä ilman tatuointia! Sattaa kuulostaa hassulta, mutta niin se vain on. Mikäli tatuointi olisi alunperin tehty hyvin, suoraan ja niin kuin sen halusin, en välttämättä olisi tässä tilanteessa nyt. Hei hei ihme koukerot ja epätasaiset välit. 

I have had the treatment done six times now. During summer we took a little break from the laser treatments, because I wanted to enjoy my vacation. When removing a tattoo by laser it is better to keep the treated skin away from sunlight and too much heat. After summer we started the removal process again and here we are now. I have placed a photos of the process below. The first photo is from the first treatment and the second is from the fifth treatment! The difference is big! I am very happy with the results. The service at Plastic Surgery Center has always been great and I always feel very welcome when I visit them for a appointment. Ps. I would like to hear your stories about tattoos or removals, so feel free to share them. If you have any questions, do not hesitate to contact me.

Olisi kiva kuulla teidän tarinoita? Onko teillä kokemusta tatuoinnin poistosta? Miten on mennyt ja oletteko olleet tyytyväisiä? Mikäli teillä on mitä tahansa kysyttää koskien tatuoinnin poistoa, vastaan teidän kysymyksiinne mielelläni ❤ 

TATUOINNIN POISTO 

 

                                          FACEBOOK // BLOGLOVIN // INSTAGRAM // YOUTUBE

 

                                                                                  With love,
                                                                                    Natalie