Syksy on täällä ja samoiten kaikki ihanat syysvaatteet ja asusteet ♡ Tänään esittelen teille kolme asukokonaisuutta tältä viikolta ja puhun vähän syksyn muodista. Rakastan syysvaatteita ja etenkin kaikkiin lämpimiin neuleisiin ja hameisiin pukeutumista. Yksi ehdoton suosikkiasuni tältä syksyltä on lämpimät ja paksut hameet. Toinen rakkaus on ehdottomasti ylipolvensaappaat, jotka tuovat särmää hyvin yksinkertaiseenkin asuun. Samalla kun ylipolvensaappaat ovat mukavat, lämmittävät ne kivasti sääriä. Etenkin hameiden kanssa ylipolvensaappaat ovat voittamattomat.

RUUDUT / RAIDAT & RUSKEAT MOKKANILKKURIT

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Ellos:n kanssa.

Kuvat: Silja Sundberg

Katumuodissa on näkynyt hyvin paljon ruutua ja raitaa. Itse en ole ikinä ollut oikein ruutujen tai raitojen ystävä, mutta heti kun näin kuvissa näkyvän hameen kaupassa ihastuin siihen heti. Raitojen ja ruutujen seuraksi on hyvä yhdistää jotain hyvin yksinkertaista. Itse lähdin rakentamaan tämän asukokonaisuuden ympärille vaalean ja ruskean eri sävyjä. Kuvissa näkyvät klassiset ruskeat mokkanilkkurit ovat Elloksen valikoimista ja ihan super mukavat jalassa! Ruskeat Louisville-Chelsea -nilkkurit ovat mokkaa, joten niitä voi käyttää hyvin myös kylmemmällä säällä. Mitä te pidätte tästä tyttömäisestä, mutta klassisesta asusta?

BIKER TAKKI & KLASSISET KOROLLISET NILKKURIT

Kuvat: Mimi Jasmin

Toinen asukokonaisuus on rakennettu näiden ihanien vaaleiden Elloksen Boltimore nimisten mokkanilkkureiden ympärille. Rakastan näitä nilkkureita! Samalla kun niissä on särmää, ovat ne myös hyvin naiselliset. Vaalea väri on myös helppo yhdistää oikeastaan minkä tahansa kanssa. Tällä kertaa valitsin nilkkureiden kaveriksi super lämpimän ja mukavan valkoisen villahameen. Tuntuu, että lyhyet hameet ovat tehneet tuloaan jo vähän aikaan. Takiksi valikoitui vihreä biker mallinen takki ja sen alle hyvin yksinkertainen musta toppi.

Pidän itseasiassa ylläolevasta asukokonaisuudesta paljon. Siinä on nimittäin kaikki elementit kohdallaan. Rakastan hameita, puhumattakaan korollisista kengistä. Pidän myös hyvin paljon biker -mallisista takeista ja klassikkolaukuista. Punainen huulipuna tuo oman lisänsä muuten luonnolliseen meikkiin. Mitä mieltä te olette tästä asusta? Entä näistä super kauniista mokkanilkkureista?

 KIETAISUPAITA & YLIPOLVENSAAPPAAT

Kuvat: Mimi Jasmin

Kolmas asu koostuu Elloksen Knoxville nimisistä harmaista ylipolvensaappaista ja kietaisupaidasta. Ylipolvensaappaat ovat olleet hyvin pinnalla jo useamman vuoden ajan ja loppua suosiolle ei näy. Itse tykkään todella paljon ylipolvensaappaista ja omistankin niitä useamman parin. Omia suosikkeja ovat matalapohjaiset hyvin istuvat saappaat, jotka sopivat asun kuin asun kanssa. Nämä harmaat saappaat yhdistin tällä kertaa vaaleanpunaisten vaatteiden kanssa. Pidän nimittäin hempeän vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmästä. Siniset farkut tuovat kivaa kontrastia asuun ja musta laukku viimeistelee tyylin. Hiukset laitoin alanutturalle ja huuliin vaaleanpunaista huulipunaa.

Kietaisupaidat ovat tehneet jälleen tuloaan ja omasta vaatekaapista löytyykin niitä kaksin kappalein. Kietaisupaidat sopivat niin arki kuin juhlapukeutumiseen ja ovat klassisen leikkauksen myötä ajaton vaatekappale. Itse tykästyin heti tähän vaaleanpunaiseen satiiniseen kietaisupaitaan ja se oli aivan pakko saada omaan vaatekaappiin.

Elloksen sivuilla on muuten huikeat alennukset nyt kengistä. Esimerkiksi kaikki nämä yllä esitetyt kengät ovat hyvässä alennuksessa. Näiden kenkien lisäksi tilasin kymmenellä eurolla mustat klassiset Penny Basic -ballerinat, jotka odottavat ensi kesää ja lämpimiä säitä. Itse tilasin ensimmäistä kertaa Elloksen sivuilta vaatteita ja yllätyin kuinka helppoa ja nopeaa tilaaminen on! Elloksen sivuilta itseasiassa löytyy kaikkea kivaa ja valinnanvaraa on paljon aina muodista kauneuteen, sisustukseen ja elektroniikkaan 🙂

Mitä mieltä olitte näistä asukokonaisuuksista? Mikä oli teidän suosikki? ♡

Ihanaa sunnuntaita kaikille ♡