Tänään olisi vuorossa kosmetiikkauutuuksien esittelyä pitkästä aikaa. Alla olevat tuotteet ovat viimeisempiä ostoksia ja uusia ihastuksia ♡

ANASTASIA BEVERLY HILLS GLOW KIT

Täyttä rakkautta! Ehkä parhain highlighter- paletti, johon olen ikinä törmännyt. Anastasia Beverly Hills Glow Kit.

Anastasia Beverly Hills Glow Kit sisältää kuusi metallinhohtoista puuteria, jotka viimeistelee meikin kuin meikin. Erityisesti Snow, White Sand ja Sunray ovat omia suosikkeja. Hot Sand on sen verran tummempi puuteri, että sopii esimerkiksi vähän ruskettuneemman ihon kanssa. Tuote on myös siinä mielessä loistava, että se on todella runsaspigmenttinen. Anastasia Beverly Hills on yhdysvaltalainen high-end kosmetiikkamerkki, joka on erityisen tunnettu kulmatuotteistaan ja varjostuspaleteistaan. Itse rakastan ABH tuotteita. Onko teillä kokemusta tästä Glow Kit -paletista? Kicks 64,90 euroa.

BUXOM LIPSTICK

Buxomin huulipuna sävyssä Rogue Red. Super kaunis sävy, joka sopii niin vaalea kuin tummahiuksisille. Itse pidän todella paljon punaisista huulipunista, jotka  taittavat vähän oranssiseen sävyyn. Plussaa hyvästä tuoksusta ja pitkäkestoisesta pigmentistä. Kicks 23 euroa.

ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR CREAM

Kolmas uusi ihastus on tämä paljon puhuttu Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream. “Ihmevoide” ja “tehorasva”, joka lupaa parantaa vaikka ja mitä. Itse epäilin alussa tämän voiteen toimivuutta, mutta pienen testailun jälkeen tykästyin. Itse käytän tätä punertavaa, vähän pahalta tuoksuvaa rasvaa ärtyneen ja kuivan ihon hoitoon. Todella monipuolinen ja auttaa melkein mihin ihovaivaan tahansa. Huulivoiteena myös täysi kymppi! Hoitaa rohtuneet huulet nimittäin hetkessä. Stockmannilta hintaan 33 euroa.

ANASTASIA BEVERLY HILLS CLEAR BROWN GEL

Olin pitkään etsinyt hyvää väritöntä kulmakarvageeliä ja lopulta törmäsin Anastasia Beverly Hillsin kulmakarvageeliin. Vihdoin löytyi yksi hyvä meikkipussiin. Kicks 25 euroa.

ELLOS MAKIASH

Täydellisen vaaleanpunainen kynsilakka  ♡ Ellos 11,90 euroa. Tätä sävyä itseasiassa itselläni on nyt kynsissä.

ANASTASIA BEVERLY HILLS BLUSH TRIO

Tämän hetkinen suosikki mitä tulee meikkeihin! Anastasia Beverly Hillsin Blush Trio Pool Party- sävy on ihanan pigmenttinen ja sopii täydellisesti niin vaalean kuin päivettyneenkin ihon kanssa. Olen hurahtanyt täysin poskipuniin, etenkin laadukkaisiin ja hyvän sävyisiin. Jos etsit vielä sitä oikeaa poskipunaa, on se tässä ♡ Etenkin sävy Pageant (keskellä) hipoo täydellisyyttä.

ANASTASIA BEVERLY HILLS LIQUID LIPSTICK

Viimeinen suosikki tältä kuulta on pikkusiskolta saatu Anastasia Beverly Hillsin Crush sävyinen vaaleanpunainen / nuden värinen huulipuna. Nestemäinen huulipuna levittyy märkänä ja kiiltävänä kuin huulikiilto, mutta muuttuu kuivuessaan mattapintaiseksi ja kestää huulilla monta tuntia kulumatta. Yllätyin kuinka hyvin tämä huulipuna oikeasti pysyy huulilla. Ainoa miinus on kuivattavuus, mutta onneksi huulirasvat ja Elizabethin “Eight Hour Cream” on keksitty.

Löytykö näiden joukosta suosikkeja?

Ihanaa torstaita kaikille ♡