* Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Swiss Clinicin kanssa.

IHONHOITORUTIININI

Ihonhoidosta kysytään usein täällä, joten ajattelin tehdä postauksen ihonhoidosta ja ihonhoitorutiineista. Lopetettuani vuosi sitten ehkäisypillerit, jouduin vaihtamaan kokonaan ihonhoitotuotteet. Samoiten jouduin muuttamaan hieman ihonhoitorutiinia. Siinä missä ehkäisypillerit sekoittivat täysin oman hormonituotannon, on tuo hormonitoiminto onneksi pikkuhiljaa palautunut normaaliksi. Ehkäisypillereiden lopettamisesta tulen tekemään täysin oman postauksen, nyt keskitytään ihonhoitoon ja kauneuteen ♡

IHONPUHDISTUS

Itselleni on kaikkein tärkein ihonpuhdistus. Joka ilta ennen nukkumaanmenoa puhdistan huolellisesti kasvot käyttäen puhdistusgeeliä. Ainoa eroavaisuus monien ihonhoitorutiineihin on se, etten enää aamulla pese kasvoja. Ainoastaan huuhtelen kasvoni kylmällä vedellä, jolloin ihohuokoset supistuvat. Olen kokenut itselleni tuon iltapuhdistuksen riittäväksi. Näin olen tehnyt 12-vuotta ja ihoni on todella hyvässä kunnossa. Kasvoja ei tule pestyä liikaa ja iho kiittää.

Mitä tulee tuohon ihonpuhdistukseen, käytän tällä hetkellä Swiss Clinicin Micellar puhdistusgeeliä. Olen aina vannonut geelien nimeen, joten oli ihanaa löytää uusi hyvä puhdistusgeeli. Olen todella tarkka siitä, että puhdistusgeeli oikeasti puhdistaa ihon ja tekee kasvoista miellyttävän tuntuiset. Haluan myös ettei puhdistusgeeli kirvele silmiä. Swiss Clinicin Micellar puhdistusgeeli sisältää taikapähkinävettä, kamomillavettä, ruiskaunokkivettä ja aloe veraa. Samalla kun tuote puhdistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta, tekee se ihosta pehmeän ja raikkaan. Samaa tuotetta voidaan käyttää myös huulissa ja silmien ympärillä. Tämä on ehdottomasti yksi iso plussa! Itse en nimittäin jaksa läträtä monilla eri ihonpuhdistustuotteilla. Pidän siitä, että yksi tuote hoitaa kaiken – jää aikaa muuhunkin.

Micellar puhdistusgeeliä on tarkoitus käyttää yhdessä vanulapun kanssa. Silmien alueen saa puhtaaksi pitämällä vanua hetki suljetun luomen päällä, jolloin puhdistusgeeli liottaa meikin hellävaraisesti. Tämän jälkeen vanu vedetään kevyesti alapäin ripsiä pitkin. Siinä missä ennen läträsin vedellä tovin, ei Swiss Clinicin puhdistusgeeliä tarvitse huuhdella pois. Tämä on toinen iso plussa ehdottomasti!

KASVOSEERUMI

Kasvoseerumi on aika uusi tuttavuus itselleni. Tuon kasvoseerumin otin käyttöön noin vuosi sitten lopetettuani ehkäisypillerit. Heti lopetettuani ehkäisypillerit kiinnostuin yhtä enemmän ihonhoidosta ja hyvinvoinnista. Vielä vuosi sitten kun käytin ehkäisypillereitä, olivat kasvoni melko kuivat. Tuolloin käytin vain yhtä päivävoidetta iltaisin. Kiinnostuttuani ihonhoidosta yhä enemmän otin selvää kasvoseerumeista ja niiden käytöstä ihonhoidossa. Nykyään käytän kasvoseerumia lähes päivittäin. Ainoastaan meikittöminä päivinä jätän kasvoseerumin pois.

Swiss Clinicin kasvoseerumi sisältää yhdistelmän kahta luontaista ainetta, hyaluronihappoja ja peptidejä. Hyaluronihapot kiinteyttävät ihoa ja ehkäisevät karheutta. Samalla kun tuote edistää ihon uusiutumista, tasoittaa se ihon sävyä kivasti. Kasvoseerumin teho täytyy ehdottomasti kokea itse! Omaan ihonhoitoon kasvoseerumi on tullut jäädäkseen. Love it!

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Silmänympärysvoide on tuote, joka ei saisi ikinä unohtua. Itse aloitin silmänympärysvoiteen käytön muutamia vuosia sitten. On puhuttu, että silmänympärysvoiteen käyttö tulisi aloittaa meikkaamisen yhteydessä. Itse levitän silmänympärysvoidetta aina ennen päivä tai yövoidetta heti seerumin laiton jälkeen. Silmänympärysvoidetta ei tarvitse pistää paljoa, vain muutama tippa riittää.

Swiss Clinicin silmänympärysvoide on kehitetty erityisesti silmiä ympäröivälle herkälle iholle. Silmänympärysvoiteen sisältämä hyaluronihappo kosteuttaa ja pehmentää silmiä ympäröivää ihoa sekä vähentää juonteita ja ryppyjä. Koostumus sisältää myös silikonipuuteria, jolla on pehmentävä ja kosteuttava vaikutus. Olen itse käyttänyt nyt silmänympärysvoidetta useamman kuukauden ajan ja olen ollut super tyytyväinen. Harmi etten ollut löytänyt aikaisemmin tätä tuotetta.

PÄIVÄ -JA YÖVOIDE

Täytyy myöntää, että ennen tutustumista Swiss Clinicin tuotteisiin käytin vain yhtä voidetta kasvoilleni. Koin silloin, että yksi voide on täysin riittävä. Voi kuinka väärässä olin. Otettuani käyttöön myös yövoiteen olen huomannut selvän eron ihoni kunossa ja ulkonäössä. Jopa poikaystäväni kommentoi kasvojeni pehmeää ihoa ja se on jo jotain! Swiss Clinicin yövoide kosteuttaa ihoa ja tekee siitä silkkisen pehmeän. Yövoide sisältää myös nesteenpoistoa edistäviä aineita, jotka ehkäisevät öisin helposti muodostuvaa turvotusta.

 Swiss Clinicin päivävoide on siinä mielessä huippu ettei koostumus ei ole liian rasvainen, vaan voidetta pystyy levittämään hyvin ennen meikkiä. Samalla voide imeytyy nopeasti kasvoille. Pidän myös siitä, etteivät kasvot rasvoitu päivän mittaan laisinkaan. Ei edes silloin vaikka alla olisikin reilu kerros päivävoidetta. Täytyy rehellisesti sanoa, että tämä yhdistelmä on täydellinen. Olen jo pidemmän aikaa yrittänyt löytää hyvät tuotteet kasvojeni iholle. Sellaiset tuotteet, jotka sopivat kuivalle, herkälle ja rasvoittuvalle iholle. Talvisin ihoni on nimittäin todella kuiva ja kesäisin herkkä. Välillä ihoni myös rasvoittuu normaalia helpommin, jolloin tuotteet eivät saa olla liian rasvaisia. Kaikki tämä johtuu luonnollisesta hormonitoiminnasta, johon palaan seuraavassa postauksessa.

Hyvien ihonhoitotuotteiden lisäksi pyrin juomaan vähintään 1,5 litraa vettä päivässä ja nukkumaan 8 tunnin yöunet. Näiden lisäksi olen lisännyt ruokavaliooni vähintään 100g marjoja ja urheilua 1-2 tuntia päivässä. Olen ottanut käyttöön myös biotiini, sinkki, monivitamiini ja kollageenitabletit. Mitä tulee ruokavalioon vielä, syön vähintään kaksi kertaa viikossa kalaa ja kolmena päivänä kasvisruokaa. Pyrin myös syömään mahdollisimman monipuolisesti ja välttämään sokeria. Kerran viikossa pidän herkuttelupäivän, jolloin en katso mitä suuhuni pistän. Olen huomannut sen, että tasapaino kaikessa on kaiken A ja O. Liian ankara ei saa olla itselleen, mutta ei myöskään liian lepsu. Stressiä olen myös vähentänyt huomattavasti ja se kyllä näkyy positiivisesti kaikessa ♡

Kaiken kaikkiaan voin lämmöllä suositella ylläolevia tuotteita. Harvemmin täällä hehkutan näin montaa tuotetta samalta brändiltä, mutta tällä kertaa kaikki tuotteet toimivat. Erityisesti Swiss Clinicin yövoide, kasvoseerumi ja silmänympärysvoide nousivat suosikeiksi. Näiden loputtua tilaan ehdottomasti uudet tilalle. Laadusta kannattaa ehdottomasti maksaa. Esimerkiksi ylläolevassa kuvassa kasvoillani on vain ohut kerros kuultavaa meikkivoidetta ja hieman aurinkopuuteria. En muista milloin kasvojeni iho olisi ollut näin hyvässä kunnossa 🙂

Mikäli kiinnostuitte ylläolevista tuotteista, sain hankittua teille alennuskoodin. Alennuskoodilla Natalie10, saatte 10 euron alennuksen kaikista yli 50 euron tilauksista 30.9 asti ♡ Onko teillä kokemuksia Swiss Clinicin tuotteista?

Ihanaa sunnuntaita kaikille ♡

♡: Natalie