DINNER OUTFIT

                              Paita Vero Moda // Farkut Dr. Denim (tästä!) // Laukku Prada // Korkokengät ZARA

                                 Shirt Vero Moda // Jeans Dr. Denim (here!) // Bag Prada // High heels ZARA

Viime torstaina yövyimme Klaus K hotellissa yhden yön. Päästyämme hotellihuoneeseen oli aika rentoutua. Piilottaa tietokoneet laukkuun ja vain olla. Ottaa sitä kahdenkeskistä aikaa. Meillä kummallakin on nimittäin omat menot ja työt, että joskus se kahden keskinen aika vain jää. Tuttua? Päätimme siis ottaa tämän menetetyn ajan takaisin ja vain nauttia hetkestä.

Hotellihuoneemme sijaitsi seitsemännessä kerroksessa, aivan Helsingin yllä. Huoneemme parvekkeelta avautuikin aivan mielettömät näkymät. Mikäli lämpöä ulkona olisi ollut enemmän, olisimme luultavasti henganneet koko illan huoneemme terasilla kylpytakit päällä ja hotellihuoneen tossut jalassa. Tällä kertaa kumminki terassilla hengailu vaihtui sohvalle olemiseen ja kylpyhuoneessa lojeiluun. NIMITTÄIN RAKASTAN KYLPYAMMEITA! Kotona meillä ammetta ei ole, joten jos jossain nään ammeen otan kyllä kaiken ilon irti siitä haha! Lasillinen hyvää viiniä viereen ja lämmintä vettä altaaseen. Toimii! Hetken lilluttuani altaassa olikin jo aika laittautua. Nälkä nimittäin kurni vatsassa.

Otsikossa viittasinkin tuohon elämäntapamuutokseen. Olen ollut nyt lähes kolmeviikkoa ilman viljatuotteita ja lihaa. Gluteiinittomalla ja tarkemmin sanottuna lakto-ovo-pesco-vegetaristisella ruokavaliolla. Millä?! Olen siis jättänyt ruokavaliostani pois punaisen lihan ja kanan. Kalaa ja äriäisiä syön muutaman kerran viikossa, mutta punaista lihaa en. En siis kutsuisi itseäni täysin kasvissyöjäksi, sillä maitotuotteita ja kalaa syön kohtuudella. Viljatuotteet jätin pois terveydellisistä syistä ja punaisen lihan terveydellisistä, että myös muista syistä. Katson myös entistä tarkemmin tuoteselostukset läpi tuotteista. Mitä ne sisältävät, onko tuotteessa käytetty lisä tai väriaineita, paljonko piilosokeria löytyy… Miltä tuntuu? Aivan mahtavalta. Olen voinut todella hyvin. Turvotus, vatsakivut, pahimmat iho-oireet ja väsymys ovat tipotiessään. Ennen tätä elämäntapamuutosta luin todella paljon netistä eri tutkimuksista ja artikkeleista. Hämmästyin kuinka suuri vaikutus ruokavaliolla on elämänlaatuun, kiputiloihin ja jopa sairauksiin. Konkari en ole vielä tässä asiassa, mutta pikkuhiljaa. Katsotaan mitä seuraavat viikot tuovat tullessaan. Mikäli tiedätte hyviä blogeja näihin ruokavalioihin liittyen, linkittäkää! Kertokaa myös omista kokemuksista, mikäli niitä on tarttunut matkaan mukaan! Tulen jakamaan myös omia fiiliksiä täällä blogissa.

Ihanaa iltaa ♡