Outfit Inspiration

* Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä NIVEAn kanssa.

* Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä NIVEAn kanssa.

Tässä tulisi teille viikon takaiset asukuvat. Mietin pitkään, että näyttäisikö näin yksinkertainen asu tylsältä. Lopulta tulin siihen lopputulokseen, että joskus yksinkertainen on kaunista. Päälle puin lempiväriä, eli valkoista. Musta väri tuo kivaa kontrastia valkoiselle ja punainen huulipuna viimeistelee lähes meikittömän ilmeen.

Kuinka moni muuten teistä kamppailee valkoisten tai mustien vaatteiden kanssa? Valkoiset eivät pysy valkoisena ja mustiin vaatteisiin tulee helposti valkoisia tahroja? Ennen saatoin heittää roskiin monet valkoiset t-paidat, puhumattakaan mustista mekoista, jotka olivat menneet pilalle huonoista deodoranteista. Täytyy myös myöntää, että monet vaatteet lensivät pesuun jo yhden kokeilukerran jälkeen, kiitos ihanien deodoranttirajojen. Mitä tulee vaatteisiin, yritän tänä päivänä ostaa vaatteita ja asusteita, jotka kestävät – niin aikaa kuin myös käyttöä. Nuorempana saatoin ostaa päivittäin uusia vaatteita muutamalla kympillä, mutta tänä päivänä haluan satsata niin laatuun kuin myös ajattomuuteen. On paljon järkevämpää hankkia niitä luotto ja rakkausvaatteita vaatekaappiin, kuin muutaman kympin riepuja, joita tulee käyttämään vain muutaman kerran. Yhtä tärkeää on myös kohdella ja huoltaa vaatteita ja asusteita kunnolla ja hyvin.

Sain muutamia kuukausia sitten testiin paljon puhutun ja tykätyn Nivean Invisible For Black & White Fresh –deodorantin. Vaikka olin lukenut ja kuullut paljon hyvää tästä deodorantista, olin hieman skeptinen tuotetta kohtaan. Voisiko tämä 2,50 euron maksava tuote pitää oikeasti vaatteet parempina pidempään. Ei siis kellastuneita vaatteita tai valkoisia tahroja mustissa vaatteissa? Koska rakastan kosmetiikkatuotteita yli kaiken, lähdin innolla testaamaan tätä paljon kehuttua tuotetta. Jo muutaman käyttökerran jälkeen huomasin selkeän eron tavallisen ja tämän Nivean Invisible for Black & White -deodorantin välillä. Siinä missä tavallinen tuote jätti ne “ihanat” valkoiset raidat mustiin vaatteisiin, ei tämä deodorantti jättänyt jälkeäkään. Plussaa myös nopeasta kuivumisajasta ja kivasta sitruksisesta tuoksusta. Nyt muutaman kuukauden käyttöajan jälkeen myös ne valkoiset vaatteet ovat pysyneet valkoisina, jopa ne paljon käytetyt valkoiset urheilutopit. En voi kyllä kuin vain suositella tätä tuotetta. Rehellisesti sanottuna heitin menemään kaikki muut deodorantit kaapista. Tätä Nivean tuotetta tulen myös jatkossa ostamaan, sen verran nimittäin pidän valkoisista luottomekoistani ♡ Onko teillä kokemuksia tästä deodorantista?

Ps. @niveasuomi -Instagram-tilillä on jaossa nyt elokuun aikana NIVEA Invisible For Black & White Fresh –tuotteita! Suosittelen tsekkaamaan ja ihastumaan ♡

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

♡: lla Natalie