Thursday, May 16, 2013

Kysymyspostaus part.1

Tässä se tulee! Paljon toivottu kysymyspostaus. Jaan kysymyspostauksen ainakin kolmeen osaan, sillä kysymyksiä tuli melko paljon!

Mistä musiikista pidät?
- Housesta lähinnä - tech ja deep-housesta tarkemmin, mutta pidän räpistäkin aika paljon! Riippuu aika paljon tilanteesta ja fiiliksestä.

Lempibiisit tällähetkellä?
-  Otto Knows - Million Voices on tämän hetken ehdoton lemppari! Mutta olen täysin rakastunut Rihannan ja Mikky Ekkon Stay kappaleeseen!

Miten tykkäät bilettää?
- Loistava seura, hyvä musiikki, kiva tapahtuma sekä bilettämisen kruunaa hyvä viini!

Paras techno/house artisti?
- Tällä hetkellä tykkään mielettömästi Joseph Capriatista! Ajattelin jos olisi lähtenyt tänä vuonna  Awakeningseihin, mutta J. Capriatin soittoaika oli ihan naurettava, joten jätin väliin.

1

 Sinkku/varattu
- Varattu

Miltä tuntui ensisuudelma?
- Olin ensimmäistä kertaa Helsingissä yksin ja leffassa silloisen tekstiviestisuhteen kanssa. Siihen se "suhde" sitten jäi haha.

Ootteko eroomassa/tauolla samuelin kanssa? :o
- EI! Ja ärsyttävää, että tätä meidän pientä taukoa onkin spekuloitu mediassa mm. nettipalstoilla ja näissä ihme juorublogeissa. Tietenkin itse tein sen virheen, että toin yksityiselämäni tänne sosiaaliseen mediaan eli blogiini, mutta ihan oikeesti...

Miten tapasitte S:n kanssa?:)
- En tiedä miksi tämä kysymys kiinnostaa niin paljon kaikkia! Haha. Mutta siis tapasimme esimmäisen kerran 2011 heinäkuussa Tigerin VIPissä. Tuolloin kumminkin kummallakin oli omat juttunsa ja menonsa. Olimme pitkään ystäviä, kunnes syys-lokakuussa S alkoi tehdä lähemmin tuttavuutta. Itseäni seurustelu tuolloin ei kiinnostanut ja pari kolmekin kertaa kieltäydyin, kunnes Halloweenina tilanne muuttui täysin. Taidan jättää tämän stoorin tähän nyt, ennen kuin paljastan teille liikaa haha.

Miten sun ja Samuelin lovestory alkoi?
- Halloween iltana, siitä se sitten lähti haha.

Kuinka kauan olette olleet yhdessä S:n kanssa? Ja miksei siitä voi puhua omalla nimellään, kun se kuitenkin esiintyy aina välillä täällä blogissa? :D
- Iahn juuri 1,5 vuotta. Kohta tulee kaksi vuotta ensinäkemisestä. S on vain helppo lyhenne, sillä jokainen blogini lukija tietää kenestä on kysymys, kun puhun S:stä.

Oletko seurustellut ennen Samuelia vakavasti? Ja jos, niin kuinka monta kertaa ja kuinka pitkiä suhteet ovat olleet?
- En ole ikinä seurustellut ennen vakavasti. Pari suhdetta on takanapäin, mutta en sanoisi, että ne olisivat olleet vakavia. 

Monenko ihmisen kanssa olet seurustellut?
- Muutaman vain. Nekin ovat olleet niitä parin kk "suhteita".

Mikä on samuelissa ihaninta?
- Kuinka hän pitää aina huolen siitä, että minulla on hyvä ja turvallinen olo. 

Riiteletkö koskaan Samuelin kanssa?
- Lähes päivittäin, sillä tempparementtimme ottavat aika kovasti yhteen. Toisaalta en tiedä onko riitely oikeaa riitelyä vaan vain väittelyä.

Mikä miehessä säväyttää sinua eniten?
- Ulkonökö, luonne sekä tempperamenttisuus! Pidän pitkistä ja ruskeasilmäisistä miehistä. Ulkomaalaiset miehet ovat aina jotenkin vedonneet minuun. Tietenkin miehen täytyy olla kohtelias ennen kaikkea!

Oletko koskaan särkenyt sydäntäsi?
- En kunnolla.

 Milloin rakastuin ensimmäisen kerran?
- Vuonna 2012.

Oletko mustasukkainen?
- Hyvällä ja sopivalla tapaa.

1-001

Missä näet itsesi 10 vuoden kuluttua?
- Olen silloin 30-vuotias ja kahden lapsen äiti. Olen menestynyt työelämässä ja omistan oman yrityksen. Asun ulkomailla ja olen onnellinen kaikilla elämänosa-alueilla.

Mitä mieltä olet elämästä?
- Rakastan elämää ja elämistä! Meillä on vain tämä yksi elämä, joten miksi et eläisi tätä yhtä elämää täysillä!

Miten määrittelisit elämän?
-  Luultavasti elämä on silloin määritelty oikein, kun kuolinvuoteella olet tyytyväinen elettyyn elämääsi ja koet saavuttavasi minän eheyden.

Ootko tällä hetkellä tyytyväinen elämääsi?
- Olen! Tietenkin aina voisi olla onnellisempi, mutta olen täysin tyytyväinen tähän elämäntilanteeseeni nyt!

Mitä arvostat elämässä eniten?
- Että on terve, onnellinen sekä ihanat ihmiset ympärillä. Tietenkin kaikista asioista löytäisi oman arvostuksensa, mutta näille asioille olisi hyvä tehdä vaikka oman postauksensa.

Mitä kadut eniten elämässäsi?
- En oikeestaan mitään, sillä jokainen vastoinkäyminen ja este elämässä on tehnyt minusta juuri tämänlaisen.

Mitkä kolme asiaa ovat tärkeimmät elämässäsi?
- Onnellisuus, terveys ja rakkaus.

Elämäsi motto?
- If it makes you happy. Meinasin ottaa tuon tekstin kaksi vuotta sitten tatuointina, mutta löysin vielä kauniimman tekstin tuon sijaan.

Onko elämässäsi mielestäsi arvot kohdallaan?
- Tällä hetkellä on. Pari vuotta sitten en vielä tiennyt, mutta nyt olen löytänyt ne.

Oletko auttanut koskaan ketään, joka sitä on tarvinnut?
- Tietenkin olen!

Oletko diva vai sydämellinen ja mukava ihminen?
- Olen mukava ihminen, mutta eikö jokaisessa ihmisessä ole myös tuo diva-puoli?

Miltä tuntuu kirjoittaa tavallaan tyhjänpäiväisistä asioista?
- Itse en koe asiaa ihan noin. Tietenkin maailmassa olisi tuhat kertaa tärkeämpiäkin asioita kirjoitettavina kuin esim. uuden huulipunan arvostelu, mutta mielestäni elämässä täytyy olla niitä arjen luksushetkiä, jolloin voi vain tehdä niitä asioita, joista itse pitää. Tai lukea niistä asioista, jotka itseään kiinnostavat ja sitä myötä tehdä itsensä onnelliseksi.

2

Pelottiko sua yhtään aloittaa blogin kirjoittaminen? Esim. miten muut suhtautuu siihen?
- Ai pelottiko!? Kyllä pelotti ja paljon. Itseasiassa katsoin juuri ekan huiman blogipostaukseni 2011 vuodelta ja se meni näin:  Päätin aloittaa blogin kirjoittamisen, kun pari kertaa kysytty onko blogia niin tässä se nyt tulee. Paljon kerrottavaa ja sanottavaa niin päätin kokeilla tällästä. Jos ei onnistu niin lopetan. Kaikkea on kokeiltava ;) Itseasiassa salasin pitkään blogin kirjoittamisen muilta. Vasta puolen vuoden jälkeen aloin kertomaan kavereilleni sekä perheelleni, että kirjoitan blogia. Muistaakseni häpesin aluksi koko blogitouhua, mutta pikkuhiljaa itsevarmuutta saadessani aloin olemaan ylpeä blogistani. Nyt blogistani on tullut iso osa elämääni ja rakastan blogin kirjoittamista niin hararstuksena kuin työnäkin!

Miks postaat nykyää vähä harvemmin? Haluun lisää sun ihanii postauksia!!
- Mielestäni en postaile edes harvoin! Yritän postailla lähes päivittäin ja joskus julkaisen 2-3 postaustakin päivässä!

Haluaisitko ite julkisuuteen?
- Jollain tapaa jokainen bloggaaja joka bloggailee julkisesti, on julkisuudessa. Joten vastaan, että kyllä. Tietenkin julkisuudessa on sekä huonot, että huonot puolensa.

Haluaisitko olla julkkis?
- Joo ja ei. Blogin takia kyllä, mutta muuten en. Muutenkin tästä lähtien 

Mistä sait ajatuksen ruveta bloggaamaan?
- Lueskelin paljon blogeja ja mietin, että hei tota itsekin haluan tehdä!

Miksi päätit aikoinaan perustaa blogin?
- Tunsin, että ehkä minulla olisi jotakin annettavaa ja tietenkin itsekin halusin alkaa jakamaan omia vinkkejä sekä esittelemään ostoksia. Nyt tässä kahden vuoden aikana on vasta löytänyt sen oman tyylin bloggailuun sekä sen oman jutun.

Oletko mielestäsi hyvä esikuva nuorille lukijoille?
- Päämääräni ei ole olla esikuva, mutta kiva jos olen. Pyrin ainakin blogin välityksellä vaikuttamaan joihinkin asioihin esim. laihdutukseen sekä ruumiinkuvaan.

Mikä on bloggaamisessa parasta?
- Se, että pääsee toteuttamaan itseään! Olla luova sekä te ihanat lukijat ja teidän ihanan piristävät kommentit. Tietenkin olen myös hyvin onnellinen, että olen päässyt tekemään yhteistyötä monien yritysten kanssa!

Oletko huomannut että kateus sinua kohtaan olisi lisääntynyt tämän blogin vuoksi?
- Olen valitettavasti huomannut. Tietenkään kaikki ilkeät asiat eivät mene kateuden piikkiin, mutta kyllä jotkin kommentit sekä asiat selkeästi menevät. Nykyään olen ottanut sen linjan, etten julkaise mitään huiman ilkeitä kommentteja blogissani. Näin minulla, että teillä lukijoilla on mukavempi olla täällä blogissa.Tietenkin kritiikin otan aina mielelläni vastaan!

Tunnistavatko ihmiset sinut kun liikut ulkona tai baareissa yms?
- Kyllä silloin tällöin joku tulee moikkaamaan! Ja saa aina tulla!

Onko sinua kiusattu?
- Kyllä on! Oikeestaan päivittäin tapahtuu blogin puolella nettikiusaamista. Voin vannoa, että jokaista bloggaajaa on kiusattu jossain vaiheessa hänen blogiuraansa.

Saitteko koskaan tietää sen gossipsfinlandin henkilöllisyyden?:D
- Ei, mutta aika vahva näkemys tästä henkilöstä mm. kuka hän on.

5

Xx Natalie

22 comments:

 1. Totaa, minkä yrityksen meinasit omistaa ulkomailla? Kerro toki :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mielessä monta ideaa ja ajatusta :)

   Delete
  2. Ja tulee taas niin onnistumaan. Hei, perheestä huolen pitäminen, parisuhteen kasassa pitäminen ja yrityksen omistaminen ULKOMAILLA on pikkasen eri asia kun joku blogin pitäminen x-D

   Delete
  3. ? Tuskin 30 enää tämänlaista blogia pidän. Mielessä ihan muut yritysmuodot. Ulkomailla on vaan niin paljon järkevämpää perustaa isompi yritys kuin täällä Suomessa. :)

   Delete
 2. arvaa mitä :D haha! Löysin sun blogin vähän aikaa sitten ja mun silmät meinas tippua päästä kun näin kuka tämä S oikein on! Ei siis siinä mitään, mutta mä olen joskus vuoooooooosia sitten (oisko ehkä 7vuotta sitten :D?) ollut super ihastunut häneen :DDD (hän ei tiedä sitä enkä aio paljastaa kuka olen mutta hän ei siis tunne mua..ehkä? :D) hahah! Hauska sattuma jotenkin :D En siis enään ole millään lailla :D siis tarkoitan sillä, että nykyään olen jo ihanan miehen avopuoliso ja 1v tytön äiti :D ! Mutta hauska jotenkin kun ihan randomina tulin katsomaan että mikäs blogi ja mun ilme oli ihan :O! :D

  Komean miehen olet löytänyt ;) pidä tiukasti kiinni :P!

  T. ex-kuolaaja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitää eikä hahaha! ;D Näytin Samuelille tämän viestin ja häntäkin alkoi kiinnostaa kuka olet ! ;D Hhhi pidän kiinni <3

   Delete
 3. ihana toi toka kuva! :) oot tosi kaunis siinä!!

  ReplyDelete
 4. Miten deep-house eroaa ns. normaalista housesta? :)

  ReplyDelete
 5. Monta tatuointia sulla on jos on ja lävistyksiä?:)

  ReplyDelete
 6. oot niin upea vaaleilla hiuksilla!

  ReplyDelete
 7. ihana postaus! :) ihana kuvan S:n kanssa!

  ReplyDelete
 8. "Olen silloin 30-vuotias ja kahden lapsen äiti. Olen menestynyt työelämässä ja omistan oman yrityksen. Asun ulkomailla ja olen onnellinen kaikilla elämänosa-alueilla."

  joo kuule...................XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miksei saa haaveilla ja toivoa tuollaisesta tuevaisuudesta? Natalie on sellainen ihminen jonka kuvittelisin tekevän kaikkensa haluamansa eteen, oli se sitten helppoa tai ei. Kiva postaus, tätä olinkin jo odotellut. Hyvää kesän jatkoa! :)

   Delete
  2. En ymmärrä että miksi AINA toisten tavoitteita ja unelmia alkaa muut arvostella ja väheksyä! Ja eikö ihmisillä saa olla unelmia ja tulevaisuuden haaveita ja toiveita? Ja muutenkin mikään ei ole mahdotonta :)!

   Delete
  3. Minun mielestä on vain hyvä että unelmoi ja on kunnianhimoinen :) ei kaikkien tarvitse olla pessimistejä! onko S muuten minkä maalainen? tai siis käsittääksenihän hän ei ole ihan täysin suomalainen? anteeksi vähän oudosta kysymyksestä :D

   Delete
 9. Hei nyt kyllä kerrot mitä huulipunaa tmv. sulla on tossa vikassa kuvassa? :O :)

  ReplyDelete
 10. Miksi poistit aiemman postauksen?:o sen jossa sanoit yrittäväsi saada videon indiedaysin muodonmuutoksesta tänne?

  ReplyDelete
 11. Ihana tuo sinun kaulakorusi tuossa kuvassa:)!

  ReplyDelete
 12. tiger taitaa olla joku löydä kumppanisi-baari sillä itse myös löysin omani sieltä puolitoista vuotta sitten :) myös hyvä ystäväni on löytänyt poikaystävänsä sieltä :) vaikka itse en ensin uskonut että baarista voi löytää sen oikean niin hyvin on suhde näyttänyt kestävän :)

  ReplyDelete
 13. Oooi, noi kuvat on ihania! :) <3 ja noi viimeisen kuvan hiukset, sopii sulle älyttömän hyvin ihanuus! <3

  ReplyDelete

Thank you, I really appreciate the comments!

Age: 21
Height: 167cm
Camera: Canon EOS 650D & iPhone5